Viitorul Electric e și pe lemne!

Videoul postat de Electric Castle legat de experiența din EC Village mi-a trezit niște amintiri din vara care tocmai a trecut.

La nici o luna de când demarasem afacerea Fier și Foc am primit un telefon care a marcat colaborarea cu Electric Castle. Nu îmi amintesc exact conversația, dar îmi amintesc bucuria care m-a cuprins în acea noapte de după discuție știind că o să fim prezenți la un festival atât de mare. A fost probabil prima noapte, din copilărie încoace, în care m-am trezit de bucurie și nu din cauza a cine știe ce griji.

Îmi amintesc că în prima noapte de Electric am plănuit să ținem fire pit-urile aprinse până la ora 5AM și apoi să le stingem. Când am vrut să le stingem un tip a zis că o să dea feedback negativ dacă nu îl mai lăsăm să se bucure de foc. Mi s-a părut atât de încantat de ele încât am lăsat fire pit-urile pornite până la 6AM.

Au urmat încă 4 nopți cu sute de oameni, care fie la plecarea înspre concerte, fie la revenire, s-au oprit la o poveste în jurul lor sau doar pentru a se  bucura de căldură și de atmosfera creată de flăcări. Vetrele de foc au rezistat eroic (pentru ca asa sunt concepute), am făcut foc în ele 5 nopți la rând cam 8 ore în fiecare noapte, nu s-au deformat iar oțelul a rămas la fel.

Când am mers să le ridicăm, la câteva zile după terminarea festivalului, vetrele de foc erau la locul lor dar satul aproape că dispăruse…a fost ca un sat din basme  plin de magie atâta vreme câte îți ții ochii închiși și visezi.

Fier și Foc

Pozele din articol sunt screenshoturi de pe pagina Facebook Electric Castle și Instagram Electric Castle.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *